Az első Hansgrohe csaptelepem története

Miért pont a Hansgrohe csaptelepet választottam

Sajnos a régi csaptelepem már egy ideje rosszalkodott. A felülete rozsdás volt, a karja nehezen mozdult és sajnos még a víz is furcsa alakzatokban távozott belőle. Ez pedig nem mehetett így tovább. Nem csak amiatt aggódtam már, hogy emiatt a fürdőszobám ápolatlannak és elhanyagoltnak tűnik, hanem azért is, hogy esetleg nem egészséges már, hogy egy ilyen régi csaptelep az, amit használunk. Viszont nem sokat konyítottam hozzá, hogy mire is kéne váltani és egyáltalán ez hogyan lehetséges a gyakorlatban. Természetesen nem is egyedül oldottam meg a feladatot, hanem egy ismerős segítségét kértem, aki ért is a dologhoz. Ő ajánlotta a Hansgrohe csaptelepeket, amik már nálunk is nagyon jól beváltak, úgyhogy kisebb kutatómunka után rá is adtam a fejem a döntés meghozatalára, és a Hansgrohe csaptelep lett a választott.

A Hansgrohe csaptelep, de miért pont ezt?

Fogalmazhatunk úgy is, az ismerősöm tényleg ismer, tudja, milyen igényeim vannak, amikor valamit választok. Ez pedig nagy szó. A beszámolója után én is rájöttem, hogy ezt a csaptelepet gyakorlatilag rám szabták. A kinézete is igazán megnyerő. Mivel csak néhány házra laknak tőlünk, ezért át is mentem hozzájuk, hogy jobban szemügyre tudjam venni a csaptelepet. Még ki is próbáltam! A fürdőszobai Hansgrohe csaptelep igazán dizájnos, mégis egyszerű, egykaros darab volt, amely szerintem a mi fürdőszobánkba is tökéletes darab lett volna, végül mégsem ezt választottam. A kipróbálás során igazán elámultam. Én eddig még csak plázák és nagyobb áruházak csaptelepénél találkoztam ilyenfajta gyengédséggel és aprósággal, mint ahogyan ez a csaptelep szűrte a vizet. Nem tudom jól megfogalmazni szerintem, mindenesetre az én otthoni csaptelepem a Hansgrohe csaptelephez képest durvának és erőteljesnek tűnik. Itt azonban, mintha a vízcseppek szinte simogatták volna a bőrömet. Szóval, ha már a kézmosásnál akkora különbség nincs is, azonban még abban a percben elhatároztam, hogy a zuhanyfejemet bizony erre a márkára váltom. Egyszerűen kellett nekem egy zuhanyfej, amely ilyen gyengédségűre szűri meg a vizet. Úgy gondoltam korábban, hogy csak a relaxációs fürdők lehetnek igazán élvezetesek, amelyek képesek az embert teljesen ellazítani, de most úgy gondolom, hogy tévedtem, és egy gyors zuhany is lehet közel olyan kielégítő ilyen körülmények között. De vissza is a Hansgrohe csaptelepekhez. Ha már ott jártam, akkor megnéztem a konyhai darabot, amely szintén nem okozott csalódást a számomra. Szerintem rendkívül meggyőző volt annak is a működése. A nyújtott nyakrésze pont jó helyen lógott be a mosdókagyló fölé, hogy az ember kényelmesen tudjon mosogatni, és még véletlenül se törje el se a tányért vagy poharat, de magát a csaptelepet sem. Viszont érdekes játék ez, hiszen itt nem csak erre kell figyelni, hanem arra is, hogy a csaptelep egyrészt ne legyen útban a mosogatáshoz, de mégis ne legyen olyan nagy távolságban a mosogatótól, hogy az zavaró legyen és a víz esetleg ki tudjon fröcskölődni minden egyes alkalommal, ahogy az ember megnyitja a csaptelepet.

Honnan rendeltem a Hansgrohe csaptelepet?

Miután így kinézelődtem magam, nem is sokat haboztam, és találtam is egy szuper technikai cikkekkel foglalkozó oldalt, ahol több Hansgrohe termék közül is lehet válogatni. Itt találtam rá végül az én saját Hansgrohe csaptelepemre. Mind a fürdőszobába, mind a konyhába vettem egy-egy darabot, persze mindkét helyiségbe olyan fajta csaptelepet, amely illik is az adott felhasználási igényekhez. Aztán ott a zuhanyfej, amelyet már korábban is említettem. Nyilván azt sem hagyhattam ki a vásárlási listából, így az is gyorsan a virtuális kosaramba került, majd a fizetett termékek közé. Amikor végre megérkezett a várva várt Hansgrohe csaptelep kollekcióm, akkor az ismerősöm segítségével be is szereltük őket. Már alig vártam az estét, hogy kipróbálhassam az esti zuhanyzásnál az új zuhanyfejet. Egyedül arra kellett várnom, hiszen a másik két Hansgrohe csaptelepet rögtön a kezeimbe foghattam és használhattam is. Olyan boldog voltam az új berendezési tárgyaink miatt, hogy még elmosogatni is kedvem támadt, és végül meg is tettem, ami az én esetemben, elhihetik, nem mindennapi eset. Na jó, csak viccelek, mindenesetre tényleg kezelésbe vettem a csaptelepeket, hogy legalább leellenőrizhessük, hogy tényleg rendesen szuperálnak-e. Jelentem, a Hansgrohe csaptelepek átmentek az én tesztemen (meg a több ezer, gyártó által lefuttatott teszten is), és a mai napig remekül működnek. Nem kell cserélni a szűrőfejet, a víz mégis simogató daraként érkezik az ember bőrére, és a használata is roppant egyszerű, én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a termékkel is. Habár szerintem ezek után egyértelmű, hogy a Hansgrohe csaptelepek a legjobb döntés.