Fotóstúdió Budapest: mit is adjunk szülinapjára a párunknak?

Fotóstúdió Budapest, avagy a fotózás, mint a legszebb ajándék

 Be kell, valljam, hogy nem vagyok a legjobb abban, hogy a megfelelő ajándékokat válasszam ki az embereknek. Miután nekem is nagyon nehéz olyan ajándékot venni, aminek nagyon örülök, így sokszor sajnos én is rosszul választok ajándékot. Viszont most pontosan ennek tudatában már jóval előre elkezdtem azon gondolkodni, hogy a páromnak mit vegyek a harmincadik születésnapjára. Hiszen ez mégis egy nagyon komoly fordulópont az ember életében, amit úgy gondolom, ehhez méltóan kell megünnepelni. Úgy gondoltam, hogy egy fotóstúdió budapesti bérlése megfelelő lesz erre az alkalomra. Ugyanis az volt az ötletem, hogy egy olyan jellegű emlékkönyvet állítok össze erre az alkalomra, amely a közös pillanatainkat foglalja magába. Illetve olyan jellegű közös kis titkainkat, melyek számunkra sokat jelentenek. Tulajdonképpen már hosszabb ideje gyűjtöttem ezeket az ötleteket, míg úgy döntöttem, hogy az egész megkoronázása egy fotóstúdió Budapesti műtermében fog megvalósulni, ahol is átadom neki ezt a gondosan elkészített ajándékot és magát az átadást, illetve a teljes folyamatot megörökítjük egy fotósorozattal.

A fotóstúdió Budapest fotózása, illetve az előkészületek megszervezése

Tulajdonképpen az előkészületek már viszonylag hamar elkezdődtek, mivel ahhoz, hogy tényleg a lehető legjobban sikerüljön ez a művelet, már hónapokkal azelőtt elkezdtem gyűjteni a mindenféle emlékeket és kis közös mottóinkat, képeinket, dalainkat, melyeket mind bele kötöttem egy kis füzetbe. A füzet lapjain példának okáért írtam arról, hogy bizonyos szituációkban mit éreztem, vagy azt, hogy hogyan éltem meg a megismerkedésünk történetét, vagy azt, amikor végre hivatalosan is összejöttünk. Képeket ragasztottam be az első közös nyaralásunkról és arról is, amikor magasabb szintre emelkedett a kapcsolatunk. Amikor pedig nagyon hosszú idő után végre elkészült az ajándékom, elkezdtem dolgozni a második projekten is, vagyis a fotóstúdió Budapest területén levő kiválasztásában. Végig néztem tulajdonképpen az összes Budapesti fotóstúdiót és végül így találtam rá, arra, ami végül elnyerte a tetszésem és nem utolsó sorban fogad a Covid alatt vendégeket. Ugyanis viszonylag sok fotóstúdió honlapján láttam, hogy jelenleg nem fogadnak vendégeket és ameddig nem áll helyre az adott járványhelyzet, addig nem hajlandóak kinyitni. Így egyébként fokozottan nehezebb volt fotóstúdiót találni, de végül sikeresen találtam egyet, mely a vírushelyzet ellenére is fogad látogatókat.

A fotóstúdió Budapest bérlése, illetve a bérlés folyamata

A fotóstúdió bérlésének a menete tulajdonképpen nagyon egyszerű folyamat volt. Az ott megadott kontaktot fel is kerestem és le is beszéltem velük egy időpontot, ami egy személyes találkozóra szólt, ahol egyeztettük az elképzeléseinket és azt, hogy milyen jellegű megvalósításra gondolok. Miután ez meg is történt tulajdonképpen azonnal elmondtam a páromnak, hogy tegye szabaddá magát az adott időpontra, hiszen nagyon szeretném, ha aznap részt vennénk egy páros fotózáson, de arról, hogy milyen jellegű lesz az adott fotózás, és hogy milyen témában gondolkozzon abszolút semmit sem mondtam mivel számomra már kirajzolódott, hogy az egészet meglepetés formájában szeretném átadni a páromnak.

A fotóstúdió Budapest bérlése, avagy a fotózás folyamata

Amikor a megbeszélt időpontban megérkeztünk a fotóstúdió helyszínére tulajdonképpen meg sem fordult a párom fejében az, hogy bármilyen meglepetés lenne itt kialakulóban számára. Oda érkeztünk beregisztráltunk és utána már mehettünk is a fotóstúdió termébe. Miután beléptünk már az a környezet fogadott minket, amit előre megterveztem az illetékesekkel. Gyönyörű kivitelezésben fogadott mindez és maximálisan meg voltam elégedve a teljes dizájnozással. Így el is kezdtük a fotóstúdió Budapest műtermei között a fotózást. Fantasztikus volt a fotózás hangulata, először csak úgy szokásosan fényképeztek minket, majd amikor úgy láttam, hogy már kellően jó a hangulat átadtam az ajándékot a páromnak. Az kis füzetecske lapozgatása közben csodálatosan őszinte és szerelmes pillanatokat sikerült lefotóznia a fotósunknak. Tulajdonképpen úgy hiszem, hogy az volt a különleges varázsa ennek a fotósorozatnak, hogy olyan gyönyörű és őszinte pillanatokat sikerült lekapnia a fotósoknak, hogy ennél természetesebbek és különlegesebbek nem is lehettek volna a képek. Úgyhogy számomra ez lett a legszebb fotósorozat, amit valaha láttam, és amin valaha szerepeltem. Csodaszép képek és csoda őszinte pillanatok, melyek egy életen át el fognak minket kísérni.