Ledguru webáruház avagy a led világítás Kánaánja

Ledguru webáruház profilja

A Ledguru webáruház egy online áruház, amely elsősorban a világítástechnikára van specializálódva, ezen a profilon belül is leginkább a ledes modern jellegű világítást preferálja, de korlátolt mennyiségben megtalálhatóak benne a hagyományos megoldások is. Úgy gondolom a modern világban alapvetően már inkább használatos a korszerű fény technológia, mely akár internet kapcsolattal is összeköthető és ezáltal a telefonunkról irányítható. Természetesen, akinek nem ízlése az ilyen jellegű megoldás, a ledes világításokon belül is megtalálja a leginkább hozzá passzolót.

A Ledguru elsődleges legnagyobb előnye maga a webáruház jellege, hiszen a mai rohanó világban a legtöbb ember már inkább online térben végzi mind a napi bevásárlást, mind a nagyobb más jellegű vásárlásokat is. Személy szerint én rendszeres jelleggel a bútoraimat online rendelem, mivel a házhoz szállítás lehetősége miatt amúgy is egyszerűbb megoldásnak bizonyul ez az alternatíva. Így a világítástechnikai eszközeimet is online rendelem a Ledguru webáruházából.

A Ledguru webáruházáról általában

 Elsődlegesen a legfontosabb előnyök közé sorolnám a hagyományos izzókkal szembeni fokozott biztonságot. Fokokkal biztonságosabb led fényekkel díszíteni a lakást, mint tűzveszélyes gyertyával vagy mécsesekkel tele pakolni, amely folytonosan tűzveszéllyel fenyegethet. Ezenfelül sokkalta költséghatékonyabb illetve időt állóbb megoldásnak bizonyul a ledes világítástechnika, mint az egyéb általánosabb megoldások, hiszen maximálisan energiatakarékos a használata. Egyébként hatalmas előny az is, hogy a legtöbb esetben, hosszan tartó élettartalmuk miatt mindössze egyszeri viszonylag nagyobb beruházást igényelnek. Ami pedig számomra a legmeggyőzőbb érv a Led izzók mellett az, hogy a szemre való hatása nem annyira zavaró, ugyanis egyáltalán nincsen sem vibráló sem zavaró hatása, mint a hagyományos társaiknak, melyek gyakran egészen komoly fejfáját tudnak okozni. Egyébiránt a legtöbb esetben szabályozható a fényerő is, így azt, aki hasonló cipőben jár és akár csak engem őt is irritálja az erős vibráló fény, annak kétségkívül a legjobb választás a Led izzó alternatívája. Szerintem mindenképpen megéri befektetni egy ilyen jellegű fényforrásra, hiszen energiatakarékos, időt álló és jó megoldás. Véleményem szerint összességében sokkal jobban megéri, mint egy hagyományos izzó.

Ezért is van olyan jó véleményem a Ledguru oldaláról: https://ledguru.hu/. Mert hát kapni itt persze hagyományos izzókból is azt, ami még forgalmazható, de az egész oldal egyértelműen a modern, praktikusabb technológia mellett teszi le a voksot. Ez pedig egy manapság népszerű és amúgy is szimpatikus szemlélet, környezettudatos, energiatakarékos, és őszintén szólva így lehet a legdizájnosabb termékeket is megtervezni. Ugyanis a led technológia sokkal rugalmasabb, mint a halogén. Nem forrósodik fel annyira az izzó, úgyhogy a foglalat sem kell olyan körmönfont legyen és annyi féle helyen és módon lehet megoldani a kialakítását. Igazán esztétikus darabokat lehet ezáltal kialakítani, gondoljunk csak a led füzérekre, de valójában a minimál megoldások is szemet gyönyörködtetőek, amik a hagyományos izzók nagy bumszli foglalatigényével bajosan működnének csak. Annyi szerteágazó lehetőség van a ledek felhasználására a lámpatestek kialakításán túl spotokon át egészen a rejtett világításig.

Okos Ledguru webáruházból led világítás

Amióta léteznek az okos telefonok, illetve a különböző okos eszközök egyre inkább elterjedtek az olyas fajta okos eszközök, amelyekkel akár az egész otthonunkat digitalizálhatjuk. Az okos otthon egyik elengedhetetlen eszköze a „smart” okos világítás. Szinte elképesztő, hogy ma akár már az otthonunktól 30km-re is képesek vagyunk internet kapcsolat segítségével leellenőrizni, hogy leoltottuk-e otthon a lámpát vagy nem. Lehetőség van arra is, hogy akár napszakra bontva szabályozzuk az otthonunk világításának a mértékét. Hiszen minden tevékenységünk más fényviszonyt igényel, Gondoljunk csak bele, ha takarítunk, akkor szeretünk nagyon erős fény mellett tenni ezt a cselekedetet, hogy még a legjobban eldugott porcicát is megtaláljuk a lakásunkba, hogy makulátlan tisztaság legyen a lakás egészében. Ellenben ha este lepihennénk chilles, lágy fényre van szükségünk és még hosszan sorolhatnám, hogy melyik tevékenységhez milyen opció a legideálisabb. Az ilyen esetekre jön nagyon jól a Led világítás ugyanis a kanapéról ülve tudjuk szabályozni a világítás mértékét, akár egy lámpára fókuszálva, akár többre is egyszerre. Továbbá egyfajta időzítős funkció is van, amit akár ébresztés esetén is lehet alkalmazni. Fontos tudni, hogy az ilyesfajta jellegű világítás beszerelése egyáltalán nem bonyolultabb, mint a hagyományos társaiknak a beszerelése.

A működésük alapvetően rendkívül egyszerű ugyanis mindössze arra van szükségünk, hogy összekapcsoljuk az eszközt a telefonunkkal vagy wifi vagy bluetooth segítségével. Az okos izzó folyamatos áramot vesz fel annak érdekében, hogy fenntartsa a kapcsolatot. Ezáltal nyilván valamennyivel több áramot fogyaszt az izzó, mint a hagyományos társaik, viszont cserébe egy lámpa képes mindenfajta világítás hangulatot megteremtetni. Természetesen mielőtt esetlegesen sor kerülne a termék megvásárlására érdemes megnézni, hogy a telefonunkon futhat ezen ilyesfajta applikáció, ugyanis nem minden modellre kompatibilis az adott rendszer.